Avajaiset sunnuntaina 22.11.2020 klo 10-14!

Syksyn aikana on tapahtunut paljon. Saimme hienon tilan hyvällä sijainnilla Sopenkorvesta, Mestarinkatu 9:stä. Tilasimme matot, Mediseam Oy rakensi mahtavan lyöntipaikan, Trackman ja E6 Connect -ohjelmisto kasattiin meille räätälöidylle hyllylle ja Rakennuspalvelu J.Hartikainen teki rakennustyöt. On maalattu, rakennettu ja kehitetty. Kaikki tekijät ovat olleet golfaavia alansa ammattilaisia, iso kiitos heille!

Nyt kaikki alkaa kuitenkin olemaan pikkuhiljaa paikallaan ja ensimmäiset vakiovuorot käytiin pelaamassa viime lauantaina. Samana päivänä Salpausselän Kalan henkilökunta kävi viettämässä pikkujouluja simulaattorilla! Tunnelma on ollut odottava, ja testaamaan päässeet pelaajat ovat olleet paikasta innoissaan:

Pidämme simulaattorin avajaiset sunnuntaina 22.11. klo 10-14. Avajaispäivänä voit tulla tutustumaan toimintaamme M-Golfilla, jossa asiantuntijat ovat paikalla neuvomassa tilan käyttöön ja simulaattoriin liittyvissä kysymyksissä. Ajanvarauksen yksittäisvarauksille avaamme heti avajaisten jälkeen kotisivuillemme. Haluamme toimia vastuullisesti koronatilanteen vuoksi, ja odotammekin vierailtamme koronatilanteen vaatimaa toimintaa. Näin voimme pitää mukavan avajaispäivän turvallisesti.

Niin, ja nettisivujen takana hyörii Roosa! Roosa opiskelee liiketaloutta Lapin ammattikorkeakoulussa ja suorittaa opintojaan tekemällä M-golfin markkinointia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s