M-Golfin top 5 vinkit simulaattoripelaamiseen

Vaikka M-Golfin golfsimulaattori tuokin pelaajalle todella realistisen pelikokemuksen, on simulaattoripelaamisessa muutamia niksejä, jotka kannattaa ottaa huomioon pelatessa. Alla listattuna M-Golfin top 5 vinkit simulaattoripelaamiseen:

  1. Käytä pikkukarttaa hyödyksesi tähtäämisessä
  • Siirtämällä ruudun oikeassa laidassa olevan pikkukartan punavalkoista paalua, saat linjattua lyöntisi haluamaasi suuntaan. On paljon helpompaa siirtää tähtäys tietokoneelta, kuin yrittää omalla lyönnillä korjata väärää linjaa.
  1. Varmista mailavalintasi
  • Mailavalinta vaikuttaa siihen, miten Trackman mittaa lyönnin takakierteen (spin rate). Valitsemalla yläreunan valikosta mailaksi saman tai lähes saman kuin oikeasti käyttämäsi maila, saat realistisen mittatuloksen lyönnistäsi.
  1. Hahmota lähipelilyönnit skriinin etäisyyden avulla
  • M-Golfin skriini on kuuden metrin etäisyydellä lyöntialueesta. Jos sinulla on edessäsi esimerkiksi 12 metrin nosto viheriölle, josta haluat rullitella puolet, tiputa lyöntisi aivan skriinin juureen.
  1. Lyö bunkkerilyönnit tarpeeksi korkealle
  • Bunkkerilyönnit pysähtyvät helpommin lipun viereen, kun lyöt ne korkealla kaarella bunkkerin lipan yli. Liian matalat lyönnit valuvat helpommin pitkäksi.
  1. Huomioi korkeuserot
  • Ruudun oikeassa laidassa, lipulle olevan etäisyyden alla, on pienempi numero, joka kertoo kuinka paljon ylempänä tai alempana reikä on pallosi sijaintiisi nähden. Kymmenen metrin pudotus voi vaikuttaa lähestymislyöntisi mailavalintaan merkittävästi. Lähipelissä muutaman kymmenen sentin ero puolestaan auttaa hahmottamaan onko kyseessä ylä-vai alamäkichippi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s