Tammikuun kuukauden kenttä on Royal Troon

Julkaisemme keväällä 2021 joka kuukauden alussa kuukauden kentän tuodaksemme asiakkaillemme ideoita omiin kenttävalintoihinsa. Tammikuun kenttä on legendaarinen Royal Troon.

Vuonna 1878 Skotlannissa perustettu Royal Troon kuuluu British Open -rotaatioon niin miesten kuin naistenkin puolella. Lisäksi kenttä on isännöinyt monia muita merkittäviä kilpailuja, kuten The Amateuria, lähes 150-vuotisen historiansa aikana. Meren rannalla sijaitsevalla links-kentällä on hyvin tilaa pommittaa avauksia hiukan vinoonkin, mutta bunkkereista on syytä pysyä poissa. Erityisesti kentän viimeistä kolmannesta on kuvattu pitkäksi ja haastavaksi.

Vuonna 2016 Royal Troonissa käytiin yksi Open-historian hienoimmista kaksintaisteluista, kun Ruotsin Henrik Stenson ja Yhdysvaltojen Phil Mickelson ottivat mittaa toisistaan muiden pelaajien jäädessä tyystin parivaljakon jalkoihin. Claret Jug -pokaalia pääsi lopulta nostamaan Stenson, josta tuli ensimmäinen ruotsalainen miespuolinen Major-voittaja.

The Open on pelattu Royal Troonissa kymmenen kertaa ja seuraava kerta on vuorossa vuonna 2024.

Signature Hole: #8 Par 3 ”Postage Stamp”. The Open historian lyhin reikä, jolla on kuitenkin ”postimerkin” kokoinen griini, jonka vasemmanpuoleiseen ”Coffin” -bunkkeriin monet unelmat ovat kaatuneet.

Royal Troonin kotisivut: https://www.royaltroon.co.uk/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s