Helmikuun kuukauden kenttä on Innisbrook Copperhead

Vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin, ja tammikuu vaihtui helmikuuksi. Tämä tarkoittaa myös uutta kuukauden kenttää M-Golfilla, ja helmikuun kentäksi on valittu Innisbrook Copperhead.

Floridan Palm Harborissa sijaitsevassa Innisbrook Resort and Golf Club -keskuksessa on yhteensä neljä kenttää, joista Copperhead valmistui toisena vuonna 1974. Kentän on suunnitellut Larry Packard ja sen par on 71.

Vuodesta 2000 alkaen Innisbrook Copperheadissa on pelattu vuosittain PGA Tourin osakilpailu, joka on nykyisin nimeltään Valspar Championship. Kilpailun voittajalistalta löytyy useita major-voittajia, kuten Jordan Spieth, Charl Schwartzel, Retief Goosen ja Vijay Singh. Viimeksi kilpailu pelattiin vuonna 2019, jolloin Paul Casey nappasi toisen peräkkäisen voittonsa kyseisessä kilpailussa.

Kentän väyliä reunustavat havupuut ja se on myös varsin mäkinen floridalaiseksi kentäksi. Lisäksi vesi tulee peliin usella eri väylällä järvien ja ojien muodossa. Kentän viimeistä kolmea väylää kutsutaan nimellä ”Snake Pit” ja pelaajan ei sovikaan hengähtää ennen kuin viimeinenkin reikä on pelattu loppuun asti.

Signature Hole: #16 par 4. ”Snake Pitin” aloittava reikä on pitkä par 4, joka vaatii myös tarkkuutta. Avauslyönnin on syytä osua puiden ja veden väliin.

Resortin kotisivut: https://www.innisbrookgolfresort.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s