M-Golfin nettiajanvaraus on jälleen auki!

Kesä on kääntynyt pikkuhiljaa syksyn puolelle ja sen myötä avaamme golfsimulaattorin jälleen käyttöön. Vaikka syyskuu tarjoaakin vielä hienoja pelikelejä ulkona, on joukossa myös päiviä, jolloin golfin harrastaminen on huomattavasti mukavampaa sisätiloissa. Lisäksi vähenevästä päivänvalosta ei tarvitse olla simulaattorissa huolissaan, vaan valoa riittää juuri niin kauan kuin on tarvis.

Kesän aika olemme päivittäneet ohjelmistoa ja valittavana on lukuisia aivan uusia kenttiä. Yhtenä uutuutena mainittakoon myös puhelimeen ladattava Trackman Go -sovellus, jonka avulla simulaattorikierroksen tai harjoitussession dataa voi analysoida kotisohvalla vuoron jälkeen.

Ensimmäisellä kerralla kesän jälkeen kannattaa ajavarauksesta valita paikan päälle opastus, niin laitteiston käyttöä ei tarvitse yrittää muistella viime keväältä. Vakiovuoroja voi tiedustella sähköpostilla: mgolfsolutions@gmail.com

Nähdään Sopenkorvessa!

– Mikko

Evian Resort – yksi uusista kentistämme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s