Joulukuun kuukauden kenttä on Montecito Club

Vuoden viimeinen kuukausi pyörähti käyntiin ja M-Golfilla tämä tarkoittaa uutta kuukauden kenttää. Joulukuun kuukauden kenttä on Jack Nicklaus Designin suunnittelema Montecito Club, joka sijaitsee Santa Barbarassa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Monteciton kukkulat ja Tyynimeri tekevät tästä kentästä visuaalisesti upean kokemuksen myös virtuaaliympäristössä. Hyvää pelistrategiaa vaativa yksityiskenttä haastaa varmasti kaikentasoiset pelaajat.

Kuukauden kentällä pelataan joulukuussakin myös M-Golfin kuukauden kenttä -kilpailu ja tässäkin kuussa paras tulos palkitaan. M-Golfin kuukausikilpailuun voit osallistua normaalilla simulaattorivuorolla ja kilpailu on pelaajille veloitukseton. Osallistuaksesi tarvitset Trackman Golf Appin sisäänkirjautumista varten, jonka jälkeen voit valita joulukuun kilpailun Tournaments – otsikon alta. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli ja miehet ja naiset pelaavat omilta klubitiiltään. Pelaajat ovat itse vastuussa vuoronsa pituuden riittämisestä kilpailukierroksen kiertämiseksi. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin joulukuun aikana ehtii.

Tervetuloa pelaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s