Hyvää uutta vuotta 2022!

Niin se vuosi taas vaihtui ja kesä tuntuukin olevan heti paljon lähempänä päivien pidentyessä. M-Golfin tämän vuoden ensimmäinen kuukauden kenttä on ruotsalainen Vallda Golf & Country Club. Göteborgin läheisyydessä sijaitseva heathland-henkinen kenttä aukesi vuonna 2009 ja sen on suunnitellut Martin Hawtee. Vallda Golf & Country Clubilla pelattiin vuonna 2021 European Tourin ja Ladies European Tourin yhteiskilpailu Scandinavian Mixed, joten kyseessä on ehdottomasti yksi Pohjolan parhaista areenoista.

Kuukauden kentällä pelataan myös tammikussa M-Golfin kuukauden kenttä -kilpailu ja paras tulos tullaan palkitsemaan. M-Golfin kuukausikilpailuun voit osallistua normaalilla simulaattorivuorolla ja kilpailu on pelaajille veloitukseton. Osallistuaksesi tarvitset Trackman Golf Appin sisäänkirjautumista varten, jonka jälkeen voit valita tammikuun kilpailun Tournaments – otsikon alta. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli ja miehet ja naiset pelaavat omilta klubitiiltään. Pelaajat ovat itse vastuussa vuoronsa pituuden riittämisestä kilpailukierroksen kiertämiseksi. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin kuukauden aikana ehtii.

Tervetuloa pelaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s