Maaliskuun M-Golfin kuukauden kenttä on Royal Birkdale

Talvisista tunnelmista huolimatta lähestyvän golfkauden voi jo aistia ainakin lisääntyvässä päivänvalon määrässä ja nyt viimeistään kannattaa kaivaa golfmailat pikku hiljaa esiin ja aloittaa valmistautuminen uuteen kauteen.

M-Golfilla kuukauden kenttä vaihtuu jälleen ja maaliskuun areena on tänä vuonna Royal Birkdale. Tämä links-kenttä on varmasti monille tuttu The Openista ja viimeksi kyseistä kilpailua pelattiin Royal Birkdalessa vuonna 2017, jolloin Jordan Spieth nousi voittoon unohtumattomien seikkailujen jälkeen. Vuonna 1889 perustettu kenttä sai nykyisen layouttinsa vuonna 1922 ja sijaitsee Englannissa Liverpoolin pohjoispuolella.

Maaliskuun kuukauden kentällä pelataan simulaattorikauden viimeinen M-Golfin kuukauden kenttä -kilpailu ja paras tulos tullaan palkitsemaan. M-Golfin kuukausikilpailuun voit osallistua normaalilla simulaattorivuorolla ja kilpailu on pelaajille veloitukseton. Osallistuaksesi tarvitset Trackman Golf Appin sisäänkirjautumista varten, jonka jälkeen voit valita helmikuun kilpailun Tournaments – otsikon alta. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli ja miehet ja naiset pelaavat omilta klubitiiltään. Pelaajat ovat itse vastuussa vuoronsa pituuden riittämisestä kilpailukierroksen kiertämiseksi. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin maaliskuun aikana ehtii.

Tervetuloa viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s