Huhtikuun kuukauden kenttä on The Concession

Kesä lähestyy päivä päivältä ja M-Golfin tämän simulaattorikauden viimeinen kuukauden kenttä on The Concession. Floridassa sijaitseva vuonna 2006 avattu yksityiskenttä on saanut nimensä vuoden 1969 Ryder Cupin mukaan, jossa Jack Nicklaus historiallisesti antoi Tony Jacklinin putin, mikä johti ensimmäiseen tasapeliin ottelun historiassa. Kenttä onkin juuri Nicklauksen suunnittelema ja se on saanut useita tunnustuksia viimeisen 15 vuoden aikana.

Huhtikuussa emme enää kilpaile kuukauden kentällä, vaan kilpailutarjontamme tässä kuussa pohjautuu Trackman Virtual Leaguen kilpailuihin. Tervetuloa M-Golfille viihtymään ja hakemaan tuntumaa kauden ensimmäisille ulkokierroksille!

https://www.europeantour.com/dpworld-tour/news/articles/detail/sportsmanship-concession-golf-club-name/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s