Joulukuun kuukauden kenttä ja uudistunut kilpailu!

M-Golfin kuukauden kenttä ja kilpailu tulevat jälleen!

Joulukuun kuukauden kenttä on Robert Trent Jones Jr. suunnittelema Bahia Beach, joka sijaitsee Puerto Ricossa Karibialla. El Yunquen sademetsä sekä veden läheisyys lähes jokaisella reiällä tekevät tästä kentästä mukavan haasteen myös virtuaaliympäristössä.

Kuukauden kilpailun pelimuotona on lyöntipeli hcp. Paras tulos palkitaan tuotepalkinnolla, jonka lisäksi lähimmäs lippua -kilpailun voittajalle on luvassa peliaikaa simulaattoriin. Kilpaileminen tapahtuu tuttuun tapaan Trackman Golf Appin kautta.

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s