Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Niin se taas vuosi vaihtui ja M-Golfilla tämä tarkoittaa tuttuun tapaan myös uutta kuukauden kenttää. Vuoden 2023 ensimmäinen kuukauden kenttä on TPC Colorado, jolla pelataan vuosittain Korn Ferry Tourin osakilpailu. Jylhät Kalliovuoret häämöttävät usealla reiällä horisontissa myös M-Golfin Trackman-virtuaaliympäristössä.

Kuukauden kentällä pelataan myös M-Golfin oma kilpailu, johon pääsee osallistumaan kirjautumalla koneelle paikan päällä oman puhelimen Trackman Golf -sovelluksen kautta. Pelimuotona on lyöntipeli hcp ja voittajalle on luvassa Titleist Pro V1 -palloja. Lisäksi reiällä #8 suoritetaan lähimmäs lippua -kisa, jonka paras lyönti palkitaan simulaattorivuorolla.

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s