M-Golfin Helmikuun kuukauden kenttä löytyy Japanista!

Päivänvalon määrä lisääntyy viikko viikolta ja golfkausi lähestyy. Nyt viimeistään on loistava hetki aloittaa kesäkauteen valmistautuminen M-Golfilla harjoittelemalla ja pelaamalla.

M-Golfin helmikuun kuukauden kenttä on Japanin parhaaksi kentäksikin arvosteltu Taiheiyo Clubin Gotemba-kenttä. Tokiossa sijatsevalla kentällä on pelattu lukuisia kansainvälisiä kilpailuja ja usealla reiällä pääset ihailemaan myös virtuaaliympäristössä taustalla häämöttävää Fuji-vuorta.

Helmikuussa pelataan myös M-Golfin omaa tuttua kuukausikilpailua, jossa hcp-lyöntipelin voittaja nappaa itselleen tusinan Titleist ProV1 -palloja sekä Golf Plaisirin lahjakortin. Lähimmäs lippua -kilpailun voittajalle luvassa on puolestaan peliaikaa simulaattoriin. Tervetuloa M-Golfille viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s