Talvikauden viimeinen kilpailu ja Maaliskuun kuukauden kenttä

Kohti kesäkautta mennään kovaa vauhtia ja se on jälleen uuden kuukauden kentän ja kilpailun aika! Maaliskuussa suunnataan Sveitsiin, sillä M-Golfin tämän kuun kenttä on Crans-sur-Sierre Golf Club. Kenttä on varmasti monelle tuttu jokavuotisesta DP World Tourin Omega European Mastersista, jota on pelattu Crans-sur-Sierressä jo kymmenien vuosien ajan. Vuonna 2019 Kalle Samooja joutui taipumaan tiukassa uusinnassa Ruotsin Sebastian Söderbergille, joten suomalaisvoittokin on ollut kentällä todella lähellä.

M-Golfin kuukausikilpailussa on tarjolla palkintoina Titleist Pro V1 -palloja, Golf Plaisirin lahjakorttia ja peliaikaa simulaattoriin. Pelimuotona on tuttuun tyyliin lyöntipeli hcp omilla oikeilla tasoituksilla ja lähimmäs lippua -kisa pelataann tällä kertaa kentän lyhimmällä par 3 -väylällä. Tervetuloa viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s