TRACKMAN


Trackman on saavuttanut statuksensa markkinoiden parhaana lyöntitutkana johtavan teknologiansa sekä käyttäjien palautteen myötä; sadat tour pelaajat, tuhannet valmentajat ja alan merkittävimmät välinevalmistajat ovat tehneet valintansa: se on Trackman.

VIDEO JA DATA YHDISTETTYNÄ

Korkealaatuinen video ja TrackMan data yhdistettynä helposti lähetettävänä kokonaisuutena. Lähetä harjoitussessiosi raportti sähköpostiisi treenien jälkeen tai vertaa lukujasi laitteeseen tallennettuihin edellisiin harjoituksiisi.

26 TRACKMAN DATA-ARVOA

Trackman näyttää lyönnin 3D-kaaren yhdessä 26:n eri osuma – ja pallonlentoparametrin kanssa reaaliajassa. Valitse itsellesi tärkeät arvot ja seuraa niiden kehittymistä samalla kun harjoittelet.

TOUR AMMATTILAISTEN MALLISWINGIT

Pääset käsiksi maailman parhaiden pelaajien Trackman-arvoihin ja swingivideoihin. Vertaa omia arvojasi ja swingejäsi tourpelaajiin.

PELINOMAINEN HARJOITTELU

Trackman tarjoaa myös erilaisia harjoituksia Test Center-osiossa. Trackman Combined on kattava 60 lyönnin testi, joka kertoo koko pelisi tason eri etäisyyksiltä. Voit myös luoda vapaasti omia harjoituksiasi tai käyttää muita valmiita harjoituspohjia.