M-Golf avoinna uudessa osoitteessa!

M-Golfin muuttoprojekti on saatu päätökseen ja upouusi tilamme on valmiina asiakkaita varten osoitteessa Asentajankatu 1. Trackman sovelluksemme on päivitetty uusimpaan versioon (TPS 9), jonka lisäksi uudessa tilassamme asiakkaiden vapaassa käytössä on myös lähipelialue. Lyöntimatto on uusittu entistä laadukkaampaan malliin ja omat virvokkeet voi pelin aikana säilyttää jääkaapissa. Lisäksi asiakkaiden käytössä on myös JBL Soundbar omaa äänentoistoa varten. Simulaattorin viihtyisyyteen on panostettu entisestään ja uusi tila on myös selkeästi edellistä isompi.

Yksittäisvuorot tarjolla lauantaina 12.11. alkaen.

Hinnasto: https://mgolfsimu.com

Ajanvaraus: golf.asio.fi/mgolfsimu

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s