Maaliskuun kuukauden kenttä on Real Club Valderrama

Päivänvalo lisääntyy päivä päivältä ja helmikuukin vaihtui jo maaliskuuksi. M-Golfilla tämä tarkoittaa uutta kuukauden kenttää ja tällä kertaa suuntaamme Espanjaan. Maaliskuun kuukauden kenttä on Real Club Valderrama.

Robert Trent Juniorin suunnittelema Valderrama avattiin ensi kertaa vuonna 1974, mutta kenttä sai nykyisen nimensä vasta kymmenen vuotta myöhemmin 1984. Valderrama on isännöinyt lukuisia merkittäviä amatööri-ja ammattilaiskilpailuja. Nykyisin kentällä pelattava Euroopan Tourin kilpailu tunnetaan nimellä Andalucia Masters. Merkittävin tapahtuma kentän historiassa on kuitenkin vuonna 1997 pelattu Ryder Cup, joka oli ensimmäinen Manner-Euroopan puolella käyty ottelu Ryder Cupin historiassa.

Kenttä on tunnettu kapeista oliivipuiden reunustamista väylistään. Avausten sijoittelu nousee kentällä avainasemaan, sillä edes väylään osuminen ei aina takaa esteetöntä näkymää pienille viheriölle. Tulostaso Euroopan Tourin osakilpailuissa Valderramassa onkin yleensä yksi koko kauden korkeimmista.

Signature Hole #4 ”La Cascada” par 5. Kaksitasoisen viheriön oikealla puolella oleva vesieste haastaa läsnäolollaan lähestymislyönnit. Onnistuneilla suorituksilla tämä väylä tarjoaa silti hyvän birdie-mahdollisuuden.

Kentän kotisivut: http://www.valderrama.com/en/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s