Huhtikuun kuukauden kenttä on Liberty National

Kevät etenee ja kalentereissa käännettiin jälleen sivua. On uuden M-Golfin kuukauden kentän aika ja tällä kertaa suuntaamme katseet Atlantin yli New Jerseyyn. Huhtikuun kenttämme on Liberty National.

Vuonna 2006 avatulla Liberty Nationalilla on ehditty pelata sen lyhyen historian aikana jo useita merkittäviä kilpailuja. Kentällä on pelattu Fedex Cupin playoff-kilpailu kolmena vuotena: 2009, 2013 ja 2019. Iso valokeila kohdistui kunnolla Liberty Nationaliin vuonna 2017, kun kenttä isännöi Presidents Cupia, jossa Yhdysvaltojen joukkue kohtasi muun maailman (pl. Eurooppa) joukkueen.

Liberty National tarjoaa pelaajille upeita maisemia, sillä Manhattanin siluetti ja Vapaudenpatsas näkyvät kentälle lähes esteittä. Itse kenttä testaa arkkitehtinsä Tom Kiten mukaan pelaajaa monipuolisesti ja kaikkien osa-alueiden on syytä olla kunnossa hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Liberty National on profiililtaan sekoitus puisto-ja linksgolfia ja se on yli 250 miljoonan dollarin rakennuskustannuksillaan yksi maailman kalleimmista golfkenttäprojekteista.

Signature Hole: #5 par 4. Vasemmalle kaartuva par 4 vaatii tarkkuutta niin avauksessa kuin lähestymisessäkin. Väylän vasemmalla puolella kulkeva vesieste haastaa pelaajan koko väylän ajan.

Kentän kotisivut: https://www.libertynationalgc.com/club/scripts/section/section.asp?NS=HP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s