Marraskuun kuukauden kenttä on Adare Manor – osallistu kilpailuun!

Lokakuu vaihtui marraskuuksi, kellot siirrettin talviaikaan ja simulaattorikausi voi viimeistään nyt alkaa toden teolla. M-Golfilla tämä tarkoittaa viime kaudelta tuttua kuukauden kentän julkistamista, jonka lisäksi tällä kaudella pelaajilla on mahdollisuus osallistua viralliseen Trackman-kilpailuun kuukauden kentällä ja voittaa golfaiheinen palkinto.

Marraskuun kuukauden kenttä on Irlannissa sijaitseva Adare Manor, joka isännöi Ryder Cupia kuuden vuoden päästä vuonna 2027. Tällä puistokentällä voi aistia historiallisen tunnelman, sillä kentällä voi nähdä useita historiallisia monumentteja, kuten 1200-luvulla rakennetun Desmond Castlen. Yleisesti kenttää pidetään yhtenä Irlannin parhaista, mutta se ei ole kuitenkaan liian pitkä tavalliselle klubipelaajalle.

M-Golfin kuukausikilpailuun voit osallistua normaalilla simulaattorivuorolla ja kilpailu on pelaajille veloitukseston. Osallistuaksesi tarvitset vain Trackman Golf Appin sisäänkirjautumista varten, jonka jälkeen voit valita marraskuun kilpailun Tournament – otsikon alta. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli ja miehet ja naiset pelaavat omilta klubitiiltään. Pelaajat ovat itse vastuussa vuoronsa pituuden riittämisestä kilpailukierroksen kiertämiseksi. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin marraskuun aikana ehtii.

Valikoimassamme on myös yli 130 muuta kenttää, joten kenttävaihtoehdoista pelaaminen ei pitäisi jäädä kiinni. Kuukauden kenttää voit toki myös kiertää osallistumatta kilpailuun. Tervetuloa kokemaan markkinoiden laadukkain simulaattorielämys Sopenkorpeen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s