Helmikuun kuukauden kenttä on tämän vuoden Presidents Cup isäntä Quail Hollow Club

Vuoden ensimmäinen kuukausi on selätetty ja kevättä kohti mennään hurjaa kyytiä. M-Golfin seuraava kuukauden kenttä on Yhdysvaltojen Pohjois-Carolainassa sijaitseva Quail Hollow Club. Tämä Pga Tour osakilpailun Wells Fargo Championshipin monivuotinen areena laittaa pelaajat kovaan testiin. PGA Championshipiäkin isännöinyt kenttä pääsee golfmaailman valokeilaan myös tämän vuoden syyskuussa, kun kentällä pelataan Presidents Cup, eli Yhdysvaltojen ja muun maailman (pl. Eurooppa) välinen perinteinen ottelu.

Helmikuun kuukauden kentällä pelataan totta kai myös M-Golfin kuukauden kenttä -kilpailu ja paras tulos tullaan palkitsemaan. M-Golfin kuukausikilpailuun voit osallistua normaalilla simulaattorivuorolla ja kilpailu on pelaajille veloitukseton. Osallistuaksesi tarvitset Trackman Golf Appin sisäänkirjautumista varten, jonka jälkeen voit valita helmikuun kilpailun Tournaments – otsikon alta. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli ja miehet ja naiset pelaavat omilta klubitiiltään. Pelaajat ovat itse vastuussa vuoronsa pituuden riittämisestä kilpailukierroksen kiertämiseksi. Kilpailuun voi osallistua niin monta kertaa kuin helmikuun aikana ehtii.

Tervetuloa pelaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s